Beoordelingen van Het Posthuijs Groot-Ammers

Recente recensies van Het Posthuijs Groot-Ammers

4 sterren na 24 reviews

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snitsel was taai en patat slap. De bijbehorende groente was vers en lekker. Vorige keer was het super goed. Verder was een kortingsbon verlopen op 31 juli wat niet op de kortingsbon stond.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemorgen, bedankt voor je reactie. Wij vinden het altijd fijn om een reactie te mogen ontvangen. Jammer dat het niet helemaal naar wens is geweest wij zullen dit meenemen naar de keuken. Wij blijven ons best doen om alle bestellingen naar wens te bezorgen. De kortingscode was inderdaad niet meer geldig maar ik begreep dat je de korting wel heb gehad. Wij zullen per mail een kortingscode toesturen die u nogmaals kunt gebruiken. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat jullie belden om het te bezorgen ijs om te zetten in een heerlijk alternatief toetje. Viel in de smaak!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemorgen, Bedankt voor je reactie. Fijn dat het in de smaak is gevallen. Wij denken graag mee en blijven ons best doen om alles naar wens te bezorgen. We hopen weer snel een bestelling te ontvangen. Team Het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Jammer dat als je een hamburger besteld met bacon de bacon maar 1/4 van de burger bedekt.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemorgen Saskia, bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar wens is geweest. De opmerking wat betreft de bacon zal ik meenemen. Wij blijven ons best doen om alles naar wens te blijven bezorgen en zijn daarom ook blij met reacties. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, prima op tijd, lekker eten!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemorgen Cor, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar wens is geweest. Wij blijven ons best doen om alles naar wens te bezorgen. Team het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten ook voor de vega was het lekker

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Conny, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Wij doen altijd ons uiterste best om alles naar wens te bezorgen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit & service, Ga zo door.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Dhr/Mevr. de Bie, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Wij blijven dit zeker zo doen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al op uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Al heel wat keren besteld hier, elke keer heerlijk gegeten. De porties zijn ruim voldoende en alles word keurig verpakt. Heel erg tevreden!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Anatolia, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Wij blijven met zorgen de bestellingen bezorgen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al op uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Dhr/Mevr. Jongejan, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Daar doen wij altijd ons best voor 5 sterren. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Johan, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Daar doen wij altijd ons best voor 5 sterren. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een bevestiging via de mail met de mededeling dat het om 19:15 bezorgd zou worden. maar om 19:00 uur waren ze er al en wij waren nog aan het zwemmen:) Het vlees was heerlijk maar de patat was lauw, dat was jammer.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Geertje, Bedankt voor je reactie. Friet is een product wat inderdaad snel lauw is. Wij doen altijd ons uiterste best om alles naar wens te bezorgen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd en warm toen het opgeschept werd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd van hoge kwaliteit en netjes op tijd bezorgd. Vertrouwd lekker!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Jeroen, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Wij doen altijd ons uiterste best om alles naar wens te bezorgen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Keurig verpakt! Hamburgers apart van de broodjes, dus geen klef gedoe. Lekkere salade en frietjes ook hoe ze moeten zijn! Spare ribs zo mals...mmm...We hebben gesmuld!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was echt uitstekend. Helaas ging het bij de bezorging mis. Mijn bestelling was niet in behandeling genomen na een telefoontje wel gelijk goed opgepakt. Helaas zaten er 4 broodjes niet bij, deze zijn na telefonisch contact wel snel nabezorgt

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja super, bestellen zo wat elke week en vinden het nog steeds super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister voor de 2e besteld, bezorging heel vlot en alles netjes verpakt. Eten heerlijk! Enige tip is carpaccio niet ijskoud serveren maar meer richting kampertemperatuur. Maar dat is dan ook echt het enige. Kruidenboter ook uitzonderlijk lekker!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en nog goed warm!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker goed verzorgd en thuisbezorgd !

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak. Sla was erg slap en weinig Op tijd bezorgd. Helaas voor 4 personen maar 3 frites. 1 vergeten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het niet restaurantwaardig. Kwaliteit cafetaria is beter en veel goedkoper. Voor bijna 50 euro had ik er iets meer van verwacht, op zijn minst sauzen bij de friet of de schnitzel. We hebben een keer bij jullie in het restaurant gegeten en toen was het super.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling 5 minuten te laat! Maar dat op een drukke hemelvaartsdag. Vinden wij niet erg

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 20 minuten te laat bezorgd.