Beoordelingen van Het Posthuijs Groot-Ammers

Recente recensies van Het Posthuijs Groot-Ammers

5 sterren na 37 reviews

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruim op tijd bezorgd en het eten was nog goed warm ook. Ruim genoeg voor iedereen. Top! Succes in deze lastige tijd!

Reactie van Het Posthuijs:Marieke bedankt voor je reactie. Fijn dat jullie thuis hebben genoten. Dat alles goed warm was en ruim voldoende was . Wij blijven ons best doen. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knoflook garnalen en maaltijdsalade rundercarpaccio laten bezorgen. Was fantastisch en lekker makkelijk. Ga zo door medewerkers van Het Posthuijs en laat jullie niet door de corona maatregelen in de luren leggen..

Reactie van Het Posthuijs:Wat leuk om te horen dat jullie heerlijk hebben genoten. Wij blijven zeker doorgaan!! Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten van het lekkere eten vanavond thuis maar toch super lux en lekker eten! Echt top!

Reactie van Het Posthuijs:Bedankt voor je reactie. Super dat jullie thuis hebben genoten van onze gerechten. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt aandacht aan besteedt. Heel goed. Had natuurlijk liever in het restaurant gegeten, maar dit was een uitstekend alternatief. Fijn dat het kan

Reactie van Het Posthuijs:Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar wens is geweest. Wij hopen natuurlijk ook iedereen weer snel te mogen ontmoeten in Het Posthuijs. Maar voor nu... geniet thuis van de gerechten van Het Posthuijs.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak zaterdag avond. Top geregeld en lekker warm eten..

Reactie van Het Posthuijs:Alexandra bedankt voor je reactie. Wij streven er ook naar dat iedereen thuis kan genieten van de gerechten van Het Posthuijs. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke gegeten Bezorging perfect 👍👏

Reactie van Het Posthuijs:Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar wens is geweest. 5 sterren voor bezorging en kwaliteit zijn wij trots op. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Snelle levering en alles was goed warm en top verpakt. De toetjes zijn fantastisch. Een pluim voor de service!

Reactie van Het Posthuijs:Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar wens is geweest. Wij doen ons best doen om alles op tijd en netjes verzorgd te bezorgen. Wij hopen snel weer een bestelling bij jullie te mogen bezorgen.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch. Ben zo blij dat we eindelijk een goed bezorgrestaurant in de buurt hebben! Al komen we nog altijd met plezier in het restaurant zelf, dit is een stuk laagdrempeliger dus kunnen we nog vaker van Posthuijs genieten.

Reactie van Het Posthuijs:Danielle, bedankt voor je reactie. Wij zijn natuurlijk blij dat alles weer naar wens is geweest en doen ons best om iedereen thuis te laten genieten van de gerechten van Het Posthuijs. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege onze trouwdag een bestelling gedaan zodat we thuis uit eten konden. Bestellen gaat eenvoudig, betalen gemakkelijk. Je krijgt direct reactie als de bestelling is aangekomen en even daarna een indicatie van bezorgtijd. Dit kwam helemaal overeen met de echte levertijd. Het eten was op temperatuur en de losse onderdelen netjes verpakt. Warm en koud gescheiden. Heerlijk vers eten met zorg klaargemaakt en zeer vriendelijk bezorgd. Een aanrader om thuis lekker uit eten te gaan

Reactie van Het Posthuijs:Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwdag.Bedankt voor je reactie. Wij streven er naar om alles naar wens te bezorgen en dat je zeker het gevoel heb dat je thuis uit eten bent. Zo haal je Het Posthuijs gezellig in huis. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vijf gerechten besteld. Iedereen was dik tevreden.Smaak was erg lekker en alles was goed warm. Ook was alles keurig verpakt en stipt op tijd bezorgd.

Reactie van Het Posthuijs:Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een recensie te schrijven. Wij streven ernaar om alles naar wens te blijven bezorgen zodat iedereen thuis kan genieten van de gerechten van Het Posthuijs. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch! Echt thuis uit eten. Netjes verpakt en snel bezorgd. We hebben zitten smullen van de carpaccio, geitenkaassalade en boerenschnitzel!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag, Bedankt voor je reactie. Fijn dat het voelt als, thuis uit eten. Daar doen wij het voor.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren vet en weinig spicey. De pepersaus over de biefstukpuntjes erg zout. De maaltijden voor 18.30 uur besteld, kreeg een mail dat ze om 19.00 uur bezorgd zouden worden. Geen probleem maar toen stond de bezorgen opeens om 18.45 uur op de stoep.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag, fijn dat u de tijd heeft genomen om een reactie te schrijven. Jammer dat het niet helemaal naar wens is geweest. Wij blijven ons best doen om het bezorgen van maaltijden naar wens te bezorgen. Wij gaan dit meenemen met ons keukenteam. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snitsel was taai en patat slap. De bijbehorende groente was vers en lekker. Vorige keer was het super goed. Verder was een kortingsbon verlopen op 31 juli wat niet op de kortingsbon stond.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemorgen, bedankt voor je reactie. Wij vinden het altijd fijn om een reactie te mogen ontvangen. Jammer dat het niet helemaal naar wens is geweest wij zullen dit meenemen naar de keuken. Wij blijven ons best doen om alle bestellingen naar wens te bezorgen. De kortingscode was inderdaad niet meer geldig maar ik begreep dat je de korting wel heb gehad. Wij zullen per mail een kortingscode toesturen die u nogmaals kunt gebruiken. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat jullie belden om het te bezorgen ijs om te zetten in een heerlijk alternatief toetje. Viel in de smaak!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemorgen, Bedankt voor je reactie. Fijn dat het in de smaak is gevallen. Wij denken graag mee en blijven ons best doen om alles naar wens te bezorgen. We hopen weer snel een bestelling te ontvangen. Team Het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima. Jammer dat als je een hamburger besteld met bacon de bacon maar 1/4 van de burger bedekt.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemorgen Saskia, bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar wens is geweest. De opmerking wat betreft de bacon zal ik meenemen. Wij blijven ons best doen om alles naar wens te blijven bezorgen en zijn daarom ook blij met reacties. Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, prima op tijd, lekker eten!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemorgen Cor, Bedankt voor je reactie. Fijn dat alles naar wens is geweest. Wij blijven ons best doen om alles naar wens te bezorgen. Team het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten ook voor de vega was het lekker

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Conny, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Wij doen altijd ons uiterste best om alles naar wens te bezorgen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit & service, Ga zo door.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Dhr/Mevr. de Bie, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Wij blijven dit zeker zo doen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al op uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Al heel wat keren besteld hier, elke keer heerlijk gegeten. De porties zijn ruim voldoende en alles word keurig verpakt. Heel erg tevreden!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Anatolia, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Wij blijven met zorgen de bestellingen bezorgen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al op uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede bezorging

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Dhr/Mevr. Jongejan, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Daar doen wij altijd ons best voor 5 sterren. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Johan, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Daar doen wij altijd ons best voor 5 sterren. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een bevestiging via de mail met de mededeling dat het om 19:15 bezorgd zou worden. maar om 19:00 uur waren ze er al en wij waren nog aan het zwemmen:) Het vlees was heerlijk maar de patat was lauw, dat was jammer.

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Geertje, Bedankt voor je reactie. Friet is een product wat inderdaad snel lauw is. Wij doen altijd ons uiterste best om alles naar wens te bezorgen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd en warm toen het opgeschept werd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd van hoge kwaliteit en netjes op tijd bezorgd. Vertrouwd lekker!

Reactie van Het Posthuijs:Goedemiddag Jeroen, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen. Wij doen altijd ons uiterste best om alles naar wens te bezorgen. Heeft u onze Sitedish bezorgapp al uw mobiel? Hiermee ontvang je leuke acties en speciale aanbiedingen. De Het Posthuijs-app is beschikbaar voor Android. De korste weg naar uw app is via bestellen.hetposthuijs.nl/app Wij hopen snel weer een bestelling te mogen ontvangen. Team Het Posthuijs

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Keurig verpakt! Hamburgers apart van de broodjes, dus geen klef gedoe. Lekkere salade en frietjes ook hoe ze moeten zijn! Spare ribs zo mals...mmm...We hebben gesmuld!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was echt uitstekend. Helaas ging het bij de bezorging mis. Mijn bestelling was niet in behandeling genomen na een telefoontje wel gelijk goed opgepakt. Helaas zaten er 4 broodjes niet bij, deze zijn na telefonisch contact wel snel nabezorgt

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja super, bestellen zo wat elke week en vinden het nog steeds super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister voor de 2e besteld, bezorging heel vlot en alles netjes verpakt. Eten heerlijk! Enige tip is carpaccio niet ijskoud serveren maar meer richting kampertemperatuur. Maar dat is dan ook echt het enige. Kruidenboter ook uitzonderlijk lekker!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en nog goed warm!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker goed verzorgd en thuisbezorgd !

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak. Sla was erg slap en weinig Op tijd bezorgd. Helaas voor 4 personen maar 3 frites. 1 vergeten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het niet restaurantwaardig. Kwaliteit cafetaria is beter en veel goedkoper. Voor bijna 50 euro had ik er iets meer van verwacht, op zijn minst sauzen bij de friet of de schnitzel. We hebben een keer bij jullie in het restaurant gegeten en toen was het super.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling 5 minuten te laat! Maar dat op een drukke hemelvaartsdag. Vinden wij niet erg

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 20 minuten te laat bezorgd.